Over Ons

Het Verhaal

Gabbiano is een gerenomeerd urban merk uit Amsterdam geijkt op het Italiaanse vakmanschap. Wat begint met decennia lange ervaring in de modebranche, een groepsreis door Toscane en de schoonheid van het Italiaanse dorpje Gabbiano, groeide het idee van een spijkerbroekenmerk, snel uit naar een complete kledingcollectie voor herenmode en boys kleding. Trendy boys kleding met een moderne look en stoere urban street stijl, vat dit modemerk samen.

Wie is Gabbiano Boys?

Als Urban Lifestyle kledingmerk brengen wij sinds 2011 een volledige modecollectie voor mannen en tieners op de Nederlandse markt. We richten ons op “jonge mannen en teenagers” die zich willen onderscheiden van de massa en kwaliteit waarderen. Onze trendy kledingcollectie bestaat onder meer uit denim jeans, sweaters, vesten, longsleeves, overhemden, t-shirts, polo’s, bomberjacks, jassen en shorts. Daarnaast hebben we bijpassende accessoires en aanverwante artikelen zoals riemen, tassen, boxershorts en zwemshorts. We staan bekend om onze creativiteit, innovatieve designs, hoogwaardig materiaalgebruik en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat is Gabbiano Boys?

Gabbiano Boys is een urban lifestyle merk met invloeden vanuit de streetwear en de Gabbiano Denim herencollectie. De collectie bestaat uit twee stijlen namelijk Urban en Prime. Urban, een stoere en uitgesproken look tegenover Prime, met een meer basic en cleanere look. Elk seizoen lanceert Gabbiano Boys een hoofdcollectie en tussencollectie en richt zich op jongens in de leeftijdscategorie 8 tot en met 16 jaar. De collectie is stoer, trendy en gemaakt van hoogwaardig, zacht en comfortabel materiaal. Verkrijgbaar in diverse kledingmaten vanaf maat 128 tot en met 176.

Waar is Gabbiano Boys verkrijgbaar?

Gabbiano Boys kun je kopen in winkels, warenhuizen en online webshops. Inmiddels hebben wij ruim 150 verkooppunten in heel Nederland.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the basket.

Product added successful