Maattabellen

Welke maat past het best bij jou?

Tijdens het online shoppen is het wel zo makkelijk om precies te weten welke maat je nodig hebt. Om dit makkelijker te maken hanteren we verschillende maattabellen zodat je je kledingmaat beter kunt inschatten. De handige meetinstructies helpen je om eenvoudig je eigen maat te berekenen.

Hoe meet ik mijn ledematen?

Wanneer je online kleding voor jongens koopt is het belangrijk te letten op diverse meetaspecten. Bij bovenkleding zoals jongens T-shirts, jongenspolo’s en jongens truien en jongens vesten meet je voornamelijk schouders, borstomvang en totale lengtemaat. Bij het meten van jongensjeans meet je in ieder geval je tailleomvang, kruislengte, binnen beenlengte en broekspijp. Bekijk de uitgebreide maatwijzer met meetinstructies voor het opmeten van je lichaam. Meet je met kleding aan? Draag dan altijd een kledingstuk dat normaal en goed valt en lekker zit op je lichaam. Of leg het kledingstuk strak neer op een vlakke tafel. Opmeten is even een nauwkeurig klusje en daarom het handigste zijn tweeën.

Wat is de Gabbiano Maattabel?

In de maattabel van Gabbiano vind je Europese maten in centimeters die horen bij maten 140, 152, 164, 176, uit de jongenskledingcollectie. Hierin staan de maten vermeld die horen bij alle producten uit onze online webshop.

Waar vind ik de maattabel van de producten?

De maattabel vind je altijd op een productpagina. Wanneer je een jongenskledingstuk op een productpagina bekijkt, staat rechts van de productfoto meer informatie. Zo vind je er een beschrijving van het product maar ook een uitklap tabblad met “size guide”. Daar bekijk je de maten die horen bij het product in die categorie.

Ik kom er niet uit. Wat kan ik doen?

Geen punt, dan helpen we je graag verder. Twijfel je toch over je maat of de juiste fit? Neem dan contact op met onze klantenservice via support@gabbianodenim.com. Heb je een uitgebreider maatadvies nodig of moeite met het combineren van je outfit? Laat je dan adviseren door onze Gabbiano stylisten voor een persoonlijk stijladvies. Vermeld dit dan in je email.

Boy-Measurement-Doll-2--51018

Uitleg

Pak een kledingstuk dat goed bij jezelf zit en leg het strak op een platte vlakte neer. Meet dan horizontaal of verticaal de uiterste punten van de voorzijde.

A. Schouders

Houd het meetlint horizontaal. Meet van links naar rechts de volledige breedte je schouders. Let op: de naden van het kledingstuk moeten op je schouders vallen, niet er over

B. Borstkast

Houd het meetlint horizontaal bij naden van de oksels. Meet de volledige breedte van de borstkas.

C. Taille

Houd het meetlint horizontaal. Je taille zit tussen de onderkant van je ribbenkast en bovenkant van je heup. Dit is de natuurlijke taille. Meet hier het smalste gedeelte van links naar rechts.

D. Mouw

Houd het meetlint verticaal. Meet vanaf de naad van de schouders, tot aan het uiteinde van de mouw.

E. Heup

Houd het meetlint horizontaal. Meet eerst vanaf je taille 15 cm naar beneden. Daar begint je heup, meet vanaf dit punt van links naar rechts de breedte.

F. Binnen beenlengte

Houd het meetlint verticaal. Houd het meetlint verticaal. Houd je benen ongeveer 30 cm uit elkaar. Begin van boven met meten vanaf het einde van je kruis, naar beneden tot aan het einde van je enkel.

G. Broekspijp

Houd het meetlint horizontaal. Leg je broek plat neer op tafel. Trek de broekspijp eerst goed strak. Meet de volledige breedte van de broekspijp.

H. Totale Lengte

Houd het meetlint verticaal. Begin bovenaan en meet vanaf het begin van de kraag van het kledingstuk tot en met de heup.

I. Kruis

Houd het meetlint verticaal. Houd je benen ongeveer 20 cm uit elkaar. Meet vanaf de jeansknoop tot aan het einde van je kruis.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the basket.

Product added successful